Til alle nisser der ute: XXL har samlet alt på ett sted

XXL er ute med ny julekampanje som minner deg på at du kan finne alle gavene på ett sted.

Xxlnisse2

– XXL har samlet alt på ett sted. Og det er en ganske stor fordel for deg som er ute etter julegaver for hele familien. Her finner du gode gaver til alle, alltid til hyggelige XXL-priser, med behjelpelige ansatte som kan hjelpe deg å finne akkurat det du er ute etter, sier Kjersti Jamne, kommersiell direktør i XXL.

Det er Anorak som står bak kampanjen som rulles ut både i Norge, Sverige, Finland og Østerrike

– Vår jobb var å finne en idé som ikke bare lar seg kommunisere på tvers av alle XXL sine fire markeder, og som kan leve i alle de forskjellige formatene og kanalene som XXL har behov for å være i, men å klare å gjøre det på en måte som både fanger oppmerksomhet og drar folk inn i butikk, sier rådgiver i Anorak, Kine Werenskiold.

– Den virkelige nissen

– Anorak kom til oss med en morsom måte å se på julestria på. At det kanskje skjer noe med oss voksne når det nærmer seg jul. Vi vet jo at det ikke er en fyr oppe på Nordpolen som kommer til å ta seg av alt. At det i stedet er vi vanlige folk som må ta oss av ønskelistene og sette i gang med gavene. Ja, at det rett og slett du og jeg som er den virkelige nissen, sier Ida Abrahamsen, Head of Campaigns i XXL, og avslutter:

– Da har vi i XXL en god nyhet: Vi har nemlig samlet alt til gavesekken på ett og samme sted.

Hovedfilm.