Tilbake til havet

Den gode, gamle avisannonsen ble benyttet til gangs da SalMar annonserte sin banebrytende løsning for lakseoppdrett.

76252 aebd4 original
76255 35b88 original
76258 64d71 original
76261 6288f original

SalMar har som første selskap i i Norge mottatt konsesjoner til å utvikle en havmerd. Konstruksjonen gjør det mulig å flytte oppdrett av laks fra fjorder og ut til havet, laksens naturlige habitat, noe som skal gi bedre laks og løse flere av utfordringene bransjen står ovenfor i dag. I samarbeid med landets ledende miljøer innen offshore- teknologi har selskapet brukt over en million timer i utviklingsfasen. Havmerden har en diameter på 110 meter og skal stå på 150 meters dyp.

– SalMars løsning er banebrytende på veldig mange måter og og markerer inngangen til en ny æra innen lakseoppdrett . Veien frem til å ta laksen tilbake til havet har vært lang, og mange har jobbet lenge og dedikert med å få all teknologien på plass. Derfor følte vi at også annonsen som forteller om den fortjener litt ekstra plass, forteller Petter Andersen, kreativt ansvarlig i Creuna.

Løsningen ble kjørt som fem påfølgende helsider i landets ledende finansaviser; Dagens Næringslivs helgeutgave på sidene 3, 4, 5, 6 og 7 og i tirsdagens utgave Finansavisen.

Involverte byråer

22549 c3ce3 original

Creuna