TINE renner over av stolthet i ny kinofilm

I TINEs nye film, som kun skal gå på kino, er målet å fortelle folk at TINE er mer enn melk og ost i butikkene.

Mjælk2

Et overordnet samfunnsansvar, et samvirke, effekten og ringvirkningene av TINE-bøndene over hele landet, en arbeidsplass som sysselsetter i alle landets fylker og en garantist for et levende distrikts-Norge. TINE er den eneste aktøren som henter melka uansett hvor i landet du driver gården din, det betyr at bøndene som eier TINE har en viktig rolle i å holde liv i hele det langstrakte landet vårt.

I den nye filmen har TINE forlatt svulstige naturlandskap og bonderomantikk, slik vi er vant til å se, til fordel for nye fortellergrep.

– Vi har laget en film som skal være så deilig å se på at du bare ikke kan la være å høre etter det vi ønsker å fortelle deg, sier Sindre Johnstad og Erlend Løfald som er kreativt team på jobben.

Sammen med regissør i POL, Sander Dahl har de satt filmen ut i livet.

– Selve tårnet er delvis bygget fysisk og resten i 3D av Andreas Rustad, som er motion designer her i POL, sier Sander Dahl. – Det var en spennende oppgave og morsom produksjon, tenk at melk er så fantastisk deilig å se på, sier han videre.

Rådgiver Lina Aas-Eng er veldig fornøyd med resultatet:

– TINE er en viktig samfunnsaktør, og dette ser vi på som en viktig jobb. De siste årene har virkelig vist oss betydningen av å ha trygge, norske matprodusenter over hele landet. Å kunne si rett ut til forbrukerne at det har noe å si hva de velger når de står i butikken, føles riktig og på høy tid. Det har også vært en fornøyelse å jobbe med dedikerte og flinke folk i TINE på dette prosjektet.

Også kunden er glad for å kunne lansere en ny film:

– Det er mange som ikke vet hva som gjør TINE så unike og hvorfor vi og eierne våre, nesten 9000 melkebønder i hele vårt langstrakte land, er så viktig for et levende Norge. Vi er utrolig stolte over denne filmen, som forteller om samfunnsoppdraget vårt på et vis du kanskje ikke hadde forventet. Takket være det dyktige teamet i POL kan vi presentere en visuell og nær film med en historie som fortjener å bli fortalt, sier Ingrid Wilberg Arnesen, kommunikasjonsdirektør i TINE.

Andre involverte

I

Ingrid Wilberg Arnesen

Ansvarlig hos kunde

O

Ole Martin Buene

Ansvarlig hos kunde