Tititten: to søsken, en jernbane

En fem episoders humorserie om to søsken som flytter hjem for å drive en jernbanelinje, i et univers som ligner noe mellom Wes Anderson og «Fargo».

Tittiten

Hva gjør du når to oppløste jernbaneetater skal slås sammen igjen? Lager en Powerpoint-presentasjon på 60 slides om hvor viktig det er at man samarbeider og blir én organisasjon? Eller lager du en fem episoders humorserie om to søsken som flytter hjem for å drive en jernbanelinje, i et univers som ligner noe mellom Wes Anderson og «Fargo»? Bane NOR gikk for sistnevnte alternativ da Spordrift igjen skulle føres inn i selskapet.

«Tititten: to søsken, en jernbane» er fortellingen om Kristin og Håkon, to søsken som har mistet kontakten, men som blir gjenforent av Tante SD i et forsøk på å redde den tradisjonsrike banen Titten. Gjennom fem episoder ser vi søsknene gå fra å krangle seg gjennom uenigheter om hva som skal til for å løse problemene, til å samarbeid om å redde Tititten.

Bane NOR BTS 1
Fra innspillingen av «Tititten: to søsken, en jernbane». All foto: Narrativ
Bane NOR BTS 2
Bane NOR BTS 3

Manuset er utviklet av to av Bane NORs kommunikasjonsrådgivere, Pål Buset og Camilla Halvorsen, og alle rollene spilles av ansatte i Bane NOR og Spordrift. Serien er produsert av Narrativ på vegne av Los & Co.

Involverte

P

Pål Buset

Manus og skuespiller, Bane NOR

C

Camilla Halvorsen

Manus og skuespiller, Bane NOR

J

Joachim Magnussen

Lysmester