To (semi)gode venner

Tirsdag er det duket for premiere på ny (L)Otto-film. Familien fra forrige runde er på plass i nytt hus, og med dette følger det nye «venner».

OTTO OG LORD cropx

– Innspillingen ble utsatt på grunn av covid-restriksjoner, noe som gjorde at Otto fikk ekstra tid til å øve på triks – så vit at her er det ingen filmtriks, sier teamet i POL.

Hos Norsk Tipping på Hamar er de spente på mottagelsen av den nye filmen:

– Otto har med sin herlige stemme og muntre kommentarer sjarmert seg inn i hjertene til det norske folk. Vi gleder oss over at alle de tre første filmene i serien har blitt kåret til best likte filmer i månedene de har blitt vist på Tv og i digitale kanaler (Reklamebørs/Mediacom) – og ikke minst, vi har fått en Gullfisk! Lotto er jo folkespillet som spilles av folk i alle aldre. Derfor er det ekstra gledelig å se at reklamen oppleves som både relevant og morsom – i alle aldre! Nå er den neste filmen i serien om Otto & co klar, og han beviser igjen at Lotto-millionærer ikke er som andre millionærer, sier markedskommunikasjonsansvarlig Tove Kristin Liberg hos Norsk Tipping.

Se filmen her.

– Det å skulle komme med en ny film når den forrige var folkets favoritt gjør jo at vi er litt ekstra spente denne gangen. Men med en nydelig jakt golden retriever og en barsk rottweiler som utgangspunkt kan vi i hvert fall si at det var et spennende film-opptak, med to semi-gode venner, fortsetter POL-gjengen med et smil.

Andre involverte

K

Kristin Røe

Leder Kommunikasjon, Norsk Tipping