UiB med ny rekrutteringskampanje

15. april går søknadsfristen ut for å søke høyere utdanning, Universitetet i Bergen er sammen med TRY nå i gang en rekrutteringskampanje for å få unge til å søke seg til Bergen.

Uibtwo

Universitetet i Bergen har nær 18 500 studenter og vel 4 000 ansatte og er ett av Norges mest populære studiesteder.

Universitetet ønsker seg flere studenter og har satt i gang en rekrutteringskampanje som skal motivere enda flere til å velge Universitetet i Bergen.

– UiB vil gjerne ha flere studenter og vi håper at kampanjen bidrar til at enda flere blir kjent med oss og velger Bergen som sin studentby, slik at vi kan ønske dem velkommen til oss om noen måneder, sier Jørgen Thune Johnsen som er leder for prosjekt- og markedsføring på UiB.

Kampanjen i år fokuserer på hva man drømte om å bli som barn og knyttet dette til studievalg man senere i livet kan gjennomføre.

– Vi har jobbet med UiB i over ett år nå og noe av det morsomste vi gjør er å jobbe med rekruttering av nye studenter. Universitetet i Bergen er et breddeuniversitet og det er omtrent bare fantasien som setter grenser for hva du kan bli. Derfor synes vi filmene klarer å fange opp både sjarm og aktualitet på en god måte, sier kundeansvarlig Trine Stang Hox i TRY.

Hva vil du bli?
Arkeologi
Bærekraft
Fremmedspråk
Havbruk
Politikk

Det er produsert 14 filmer som distribueres i digitale kanaler og som er tilpasset de ulike flatene med tanke på både lengder og formater. Kreativt team er Randi Maria Borge og Julian Tepfers. Filmen er produsert av Einar Film med Jens Lien på regi.

Involverte byråer

Einar Film & Fortellinger Filmproduksjon
J

Jens Lien

Regissør

S

Steffi Van den Branden

Produksjonsleder

M

Madicken Langvald

Postprodusent

M

Marius Kildasen

Filmfotograf