Ny visuell identitet for Reflecto

Uniform står bak konsept og ny visuell identitet for Reflecto (reflecto.no), et rekrutteringsfirma med lang og bred erfaring innen å finne kommersielle ledere, teknologiledere og spesialister som skaper verdifulle resultater på tvers av bransjer.

Reflecto Identitet NY
Reflecto Identitet NY 2
Reflecto Identitet NY 3
Reflecto Identitet NY 4
Reflecto Identitet NY 5
Reflecto Identitet NY 6
Reflecto Identitet NY 7

Da Reflecto passerte syv år og ni ansatte, var det på tide med en ny visuell profil som bedre reflekterte selskapets og menneskenes identitet.

– Uniform imponerte med god energi, høy faglig kompetanse og gode spørsmål, som fikk en liten kunde som oss til å virkelig føle seg sett og forstått, forteller Martine Kopstad Vanvik, researcher og markedsansvarlig hos Reflecto.


– Vi er utrolig fornøyde med samarbeidet og fleksibiliteten Uniform har vist, og ikke minst med resultatet. I ettertid har vi utelukkende fått positive tilbakemeldinger, og vi har fått et reelt løft på grunn av arbeidet!

– Reflecto skal gjenspeile sine kandidater og være gode representanter for sine kunder. Med sin kompetanse skal Reflecto være med på å gi kunden nye perspektiver, noe vi spesielt ville uttrykke gjennom identiteten, forteller designer Marianne Sæther.

Den nye logoen spiller på rom, perspektiv og speiling. Det samme gjør den abstrakte fotomanéren som fotograf Einar Aslaksen står bak.