Våryr (L)Otto går på speed date

Det blir en hurtig og målbevisst morgentur for Lotto-hunden Otto i ny film fra Norsk Tipping.

Ottoløptid2

Det nærmer seg vår og i disse dager slippes nok en film i det som etterhvert er blitt en serie, med Lotto-hunden Otto. – Filmene fortsetter å score skyhøyt på liking og oppmerksomhet, så inntil videre er det ingen grunn til å vinke farvel til en enkel hund som nyter livets gleder, sier Tove Kristin Liberg i Norsk Tipping.

– Otto er en perfekt representant for konseptet Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer, sier teamet hos POL. – Han bryr seg ikke nevneverdig om materielle goder. Og er happy så lenge godbiter og frisk luft kommer hans vei.

I denne seneste Otto-filmen er stikkordet «våryr». Men selv om beilerne er mange, så er det viktigste i livet på ingen måte det å finne seg en make – når det er andre gjøremål som kaller. Det skal mer enn et tungt diamantkjede og nyfønet pels til for å stoppe en Otto-millionær på morgentur.

Filmen er også denne gang regissert av Lars Kristian Flemmen i Tangrystan. Han har blant annet hatt regi på NRK-serien "Parterapi", og i denne Otto-filmen kanskje noen av erfaringene med forskjellige karakterer vært ekstra nyttig?

Se filmen her.

Andre involverte

T

Tove-Kristin Liberg

Ansvarlig hos kunde

H

Henning Øium

Ansvarlig hos kunde

P

Pernille Storholm Skaret

Ansvarlig hos kunde