Verdens beste robotdanser for Sbanken

Sbanken lanserer Sparerobot, og har hentet inn den internasjonale YouTube-stjernen Kenichi Elbina for å danse hovedrollen i reklamefilmen.

Den nye reklamefilmen viser at Sbanken fortsetter å utfordre i bankkategorien. Forrige gang brukte banken tre dager på å gjennomføre ekte stunts i sine reklamefilmer, denne gangen har de fløyet inn en av verdens beste robotdansere fra Japan, for å fortelle om spareroboten, og aksjesparekonto.

En twist som engasjerer

Kenichi Elbina vant Americas Got Talent i 2013 og har siden den gang blitt en internasjonal Youtube-stjerne som reiser verden rundt og opptrer.

– Sbanken har en egen Sparerobot som enkelt gir kundene råd om den sparingen og de investeringene de har i dag, og inspirerer dem til å ta enda smartere valg fremover. Nå er det viktig for Sbanken å fortelle folk om de mulighetene som ligger i en aksjesparekonto og da gjøres det så klart på Sbanken sin måte – lekent, åpent og med en twist som engasjerer, sier rådgiver Cathrine Moksnes i Naug.

– Som sist har vi heller ikke jukset i denne filmen. Alt er helt ekte, selv om Kenichi åpenbart trosser tyngdekraften, sier kreativ leder Martine Flatlie i Naug.

Glimt i øyet

Salgssjef Lars Rognaldsen forteller at det er viktig for Sbanken at kommunikasjonen skaper oppmerksomhet og at den har glimt i øyet.

– Vi ønsker å bli utfordret av byrået vårt og det klarer de gang på gang. Nå gleder vi oss til å vise frem roboten vår og håper flest mulig vil prøve den, sier Rognaldsen.

Filmene skal vises i alle flater, med trykk i primetime under «Skal vi danse» på TV 2.