Verdens første regnskapsterapaut

24SevenOffice går drastisk til verks for å få etternølerne i regnskapsbransjen til å ta steget ut av fortida.

87380 48d5b original
87381 a7092 original
87382 cf96c original

Verden går stadig raskere fremover. Så også i regnskapsbransjen. Moderne regnskapsløsninger har som mye annet tatt steget fullt ut i skyen. En utvikling ikke alle regnskapsførere er like positive til. Derfor har 24SevenOffice, en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer i det europeiske markedet, nå gått drastisk til verks for å få etternølerne til å ta steget ut av fortida.

– Vi håper en intensiv runde med terapi kan få flere regnskapsførere og kunder til å se verdien av å utnytte nye og verdifulle muligheter, noe som legger til rette for å ta forhold til nye høyder, forteller Øystein Roti, marketing manager i 24SevenOffice.

I samarbeid med verdens første regnskapsterapeut, Alf Gunnar Kjærnes, tilbyr firmaet nå onlineterapi for at flere kunder og regnskapsførere skal få det beste ut av hverandre og utvikle et fruktbart forhold i skyen. Hans terapisessions blir distribuert mot spissede, segmenterte målgrupper i sosiale medier, og alle hans seks sessions er også fritt tilgjengelig på regnskapsterapi.no.

– Kjærnes har en unik evne til å snakke om spesifikke problemstillinger for bransjen på en måte som gjør det enkelt for alle å forholde seg til. Dessuten benytter han hele sin lange og rike erfaring som menneske på en særdeles virkningsfull måte, noe som har gjort hans terapisessions til en effektiv del av vår marketing mix, utdyper Roti.