Verdens kuleste dag i ny drakt

Nok en gang arrangeres Verdens kuleste dag i regi av Sparebankstiftelsen DNB.

64171 fd74f original
64174 c8241 original
64177 7e286 original
64180 b4efd original
64183 9825a original

Arrangementet er en gratis aktivitetsdag for barn og unge. Det hele går av stabelen lørdag 29. august kl. 11.00 på Akershus festning. Her kan barna prøve seg på alt fra å være sirkusartist på sirkusskolen til å oppleve det elektroniske akvariumet på nært hold.

Tidligere år har TRY jobbet med den visuelle profilen for arrangementet. I år ville Sparebankstiftelsen DNB derimot jobbe med en mindre aktør, og prosjektet gikk til det lille designbyrået Jone Fjellstad. Den tverrfagelige designeren jobber solo i sitt designbyrå der han tar for seg alt fra identitet til webdesign og print.

– Det har vært en fantastisk reise sammen med de flinkeste folka i byen. Dette er jo virkelig verdens kuleste prosjekt å jobbe med.

Til årets profil valgte Fjellstad å samarbeide med byHands-illustratør Jon Arne Berg. Profilen de endte opp med er både fargesterk og optimistisk. Illustrasjoner som skal formidle glede var det gøy å jobbe med ifølge illustratøren selv. «Dette var en såkalt drømmejobb, der man fikk helt frie tøyler og kunne definere stilen selv» sier Jon Arne som også nevner at det har vært et knirkefritt samarbeid mellom designer og illustratør.

Utifra de iøynefallende plakatene som nå kan sees på ulike flater rundt omkring i byen ser arrangementet ihvertfall ut som noe som kan være underholdende for både store og små!