«Vi bygger mestere»

Block Watne bygger internkulturen sammen med kombinertlandslaget.

86490 ee2a0 original
Kort profilfilm
86491 d2332 original
Lang profilfilm

Tømrerne og de andre fagarbeiderne hos boligbyggeren Block Watne har kanskje mer til felles med gutta på kombinertlandslaget enn man kanskje skulle tro. Nå har de laget to filmer om det, der «Vi bygger mestere» er payoffen på sponsoratet Block Watne har inngått med kombinertlandslaget.

– Vi er stolte av kombinertlandslaget og vi ønsker å veve deres kultur tettere inn i vår kultur, og vice versa. Dette er først og fremst en film for intern bruk for alle våre ansatte over hele landet, der vi sammen med kombinertlandslaget skal synliggjøre og lære av hverandres kompetanse. Samtidig har vi en kortere versjon som vi ønsker å benytte eksternt for å synliggjøre vårt sponsorat, sier salgs- og markedssjef i Block Watne, Bjørnar Tretterud.

Overraskende mange likheter

– Målet med filmene er å vise de grunnleggende likhetene mellom å bygge solide og moderne boliger, og å ligge i verdenstoppen i kombinert. Mye av hemmeligheten ligger i å være motivert og stolt av det man gjør. Det er det viktigste uansett hva man driver med i livet, sier kreatør Øyvind Leonsen i Schjærven Reklamebyrå, som sier det har vært veldig inspirerende jobb for byrået å lage filmen.

Kort profilfilm

Lang profilfilm