Vipps, så var gaven sendt

Med gaveinnpakning og konfetti kan du nå gjøre litt mer stas på bursdagsbarnet eller bestemor, eller bare gjøre vippsinga litt morsommere uten en spesiell anledning.

– Til både bursdag, konfirmasjon og jul er det mange som ønsker seg penger, og Vipps er allerede flittig brukt for å sende beløpet. Men i våre feedback-looper fra både kundesenter og App/Play Store er det mange som ønsker seg en litt morsommere måte å vippse gaven på. Nå er det endelig på plass!, sier et smilende markedshode i Vipps.

Og det er nettopp smil Vipps håper å se mange av fremover! Sammen med Anorak og Pudder Agency har de skapt et univers der følelsen en gave vekker, står i sentrum. Og når det er en gave i Vipps forventes det store smil. Konseptet er enkelt, men svært tydelig. Og ikke minst er det en følelse som er lett å vekke igjen, og igjen, og igjen.

– Vipps en gave ble lansert «silent» for seks dager siden, og det er allerede mange som har oppdaget og testet gavefunksjonen. På seks dager er det sendt over 50.000 gaver. Omtrent 10 prosent av disse er fra folk som selv har mottatt en gave, så her tror vi at vi har truffet godt på nettverkseffekt, sier markedshode Hanne Norstrøm-Ness.

Du kan selvsagt fortsette å sende penger i Vipps uten at det koster noe, men ønsker du gavepapir og konfetti koster det 5 kroner. For alle som har Vipps for de under 15 år, er det gratis.

Kampanjen består av en serie på seks filmer (du ser to av dem over) og en slik-gjør-du-det-film i sann vipps-ånd:

Slik-gjør-du-det-film.