VW går nye veier

I den nye annonsekampanjen fra Volkswagen og Try kan du prøvekjøre modellens nyvinninger i selve annonsen.

17208 8d85a original
17209 13625 original

Volkswagen gjør det for første gang mulig å teste ut noen av innovasjonene i en annonse. Ved hjelp av en applikasjon til iPhone får leserne nemlig muligheten til å prøve de tekniske nyvinningene selv.

Applikasjonen vil også oppdateres med nye innovasjoner, og nye veistrekninger vil trykkes, i tillegg de de tre vi allerede har laget, forteller kreatørene bak.Upløyd mark.
Vi har alltid vært glade i annonser, og synes det er spennende å tenke andre muligheter for å utnytte dette tradisjonelle mediet. Det har vært upløyd mark for alle involverte, inkludert apputviklerne Mobiento i Sverige, så veien frem har vært både lærerik, frustrerende og morsom. Etter litt startproblemer med Appstore er nå applikasjonen tilgjengelig for alle, avslutter teamet.I mediespilleren finner du en presentasjonsfilm som forklarer jobben nærmere, samt én av annonsene.

Annonseteksten er slik: «Ett av våre fokusområder er å være ledende på avanserte kjøreassistentsystemer og sikkerhetsløsninger. Volkswagen skal alltid ligge i forkant. Derfor synes vi det er spennende å utfordre det tradisjonelle annonseformatet. Denne reklamen er også en liten innovasjon. For første gang får du nå muligheten til å prøvekjøre en Volkswagen i en annonse. Instruksjonen finner du på forrige side. God tur.»

Involverte i Try/Apt har vært

AD: Thorbjørn Ruud, Markus Lind og Lars Kristian Harveg

Tekstforfatter: Petter Bryde, Eva Sannum og Jonas Grønnern

MacDesignere: Thomas Bråten og Ole Jakob Skattum

Prosjektleder: Cathrine Wennersten

Konsulent: Morten Polmar og Ole Hustad.

Involverte byråer

94843 6cd2b original

TRY