Vy ønsker alle slags pendlere velkommen tilbake

Etter en lang periode med sikkerhetstiltak og restriksjoner, kan Vy endelig ønske alle sine reisende velkommen tilbake til der de slapp før pandemien. Det gjør de med en aldri så liten hyllest til de ulike pendlerpersonlighetene som hver dag er å finne på både tog og buss.

V Yvelkommen

– Nå som kollektivtrafikken kan gå som normalt igjen, uten covid-19 restriksjoner, ønsker vi å hjelpe Vy med å få alle tilbake til tog og buss. Ideen er å trekke frem de naturlige situasjonene som folk kjenner seg igjen i, fra tiden før pandemien. Tryggheten kommer best frem igjennom normale situasjoner. Selv om de fleste har gledet seg til store sosiale sammenkomster og familiegjenforeninger, så er det noe med savnet etter de hverdagslige tingene vi holdt på med som også er viktig. Det å være en pendler er kanskje ikke det mest spennende, med det jo ganske behagelig å få litt tid for deg selv til og fra jobb, sier teamet hos Pol.

– Det har vært viktig for oss å opprettholde et godt kollektivtilbud under pandemien for de som måtte reise til og fra jobb. Vi har derfor hatt tilnærmet normalt rutetilbud gjennom pandemien selv om reisetallene har vært mye lavere enn før pandemien. Derfor er det ekstra fint å ønske velkommen tilbake til de som har reist mindre med oss under pandemien, sier Eirik Harildstad, sjef for merkevare og markedsføring i Vy.

Pendlerne har blitt foreviget av Tinagent, med Sigve Aspelund på både regi og foto.

Andre involverte

E

Eirik Harildstad

Sjef for merkevare og markedsføring i Vy

E

Elisabeth Moholt Wold

Markedssjef kampanje- og medieplanlegging i Vy

M

Merete Møystad

Markedsdirektør i Vy