Werksted med første reklamefilm for Amina Charging

Amina lager en av de mest brukervennlige og minste billaderne på markedet. Drømmen deres er at det skal henge en lader på hver husvegg. Da blir verden litt bedre. De fyller i disse dager 1 år – og Werksted har nettopp skrudd sammen deres aller første reklamefilm.

Skjermbilde 2022 10 18 kl 11 38 40

– Denne produksjonen har vært fantastisk moro. Og dette er et godt eksempel på den bredden vi leverer. Ekstra hyggelig er det også at Amina er en kunde som virkelig verdsetter og forventer god storytelling, sier Eric Ellioth Kvamsdahl i Werksted.

I tillegg til å tilby noen av de råeste locationene rett utenfor kontorvinduet i Ålesund, har Werksted bygd opp Vestlandets største film- og fotostudio. I forbindelse med denne filmen har Werksted stått for idé, casting, crew, location, befaring og produksjon. Bård Røssevold har hatt regi. Og Amina er storfornøyd med resultatet.

– Werksted hadde først og fremst det beste forslaget til løsning. De ønsket å vise at vår lader bidrar til at folk (i sine biler) kommer frem dit de måtte ønske her i livet. De utstrålte også en elektrisk entusiasme for prosjektet, noe vi selvsagt er tilhengere av. Vi er virkelig stolte over filmen vår, så Werksted har levert mange prikker over i`en, sier Kristian Misje Mossige i Amina.

Involverte byråer

Werksted Stående svart
Werksted
B

Bård Røssevold

Regissør

M

Magnus Furset

DoP

D

Didrik Bråthen

Grade

Hocus Focus hf symbol

Hocus Focus Klipp