XL-BYGG redder dagen

Etter å ha vunnet pitch med flere nasjonale byråer tidligere i år, ble det ANTI Hamar som utviklet den nyeste reklamefilmen til XL-BYGG som nå kjøres på TV.

XL BYGG Bilde 1

XL-BYGG er DNTs Hyttepartner og leverer byggevarer gjennom sine lokale forhandlere for å vedlikeholde DNT sine hytter over hele landet.

– Dette samarbeidet er vi stolte av, vi ønsket å lage en reklamefilm som viser frem XL-BYGG, norsk natur og ekte dugnadsånd sier Jo Morten Nordbye i XL-BYGG.

– Vi er så heldige i dette landet at vi kan legge ut på tur og ende opp på en turisthytte som er åpen. XL-BYGG er den hyggelige og blide eksperten som hjelper deg gjennom hele prosjektet når noe skal bli gjort. Selv om det som i filmen kan oppstå uventede situasjoner langt til fjells, så prøver vi å etterleve vårt nye slagord: «Det får vi til» alt pakket inn som et lite eventyr fra virkeligheten, sier Are Ellingsve, kjededirektør i XL-BYGG.

Se filmen her. Artikkelen fortsetter under.

Hektiske dager på Tungestølen

– Det var mange scener som skulle på plass på kort tid før snøen kom, og vi hadde akkurat nok med timer i løpet av dagen for å klare å fange lyset før det forsvant, sier Jens Haugen i ANTI Hamar som er kreativ leder og regissør på filmen.

– Det er Gimpville som har jobbet med den noe rampete skjæra som stikker avgårde med spiker på taket, mens geitene var hakket vanskeligere å kjøre regi på siden de var der i form av seg selv, fortsetter Haugen.

– Denne filmen viser frem XL-BYGG på en litt annen måte. Det har vært fint og se at konseptet «Det får vi til» er fleksibelt. Samarbeidet med DNT gjorde at vi her kunne vise frem resultatet av både lag-ånd, gode råd og ekstra god service når det er behov for det. Det er strategiske og viktige målsetninger for XL-BYGG, og det synes jeg vi har klart å levere på i dette eventyret her, sier Kjetil Wold, strategisk rådgiver i ANTI Hamar.

Andre involverte

E

Elisabeth Nord

Produsent

S

Sebastian Louis Storakeren

1 Ac

B

Birk Groven

2 Ac