Den siste nedtellingen

Llowbank-teamet Kari Sørby og Hannah Hagtvet Hjeltnes gir oss sine Gullblyanten-favoritter på selve dagen.

83493 7bdbc original
Skjermbilde fra «La meg hjelpe» av BRUNCH for Kreftforeningen.

Klare for fest: Kari Sørby og Hannah Hagtvet Hjeltnes.

Kari Sørby og Hannah Hagtvet Hjeltnes har jobbet som kreativt team i Llowbank i snart to år. I tillegg til å lage reklame, har Kari ansvar for å fylle på håndsåpe på dossen mens Hannah sørger for at det alltid er jaffakaker i godtekurven. Som du ser på bildet over, gleder de seg veldig til Gullblyanten og dette er noen av jobbene de liker best:

– Vi synes det er gøy at de som snakker mest om det kvinnelige underlivet slo seg sammen: Tusvik & Tønne og Asan Intimvask. Vi håper og tror at med en gullvagina rundt halsen kan man lettere komme i prat om et tabubelagt tema. Jenter snakker sammen om mye, men akkurat når det kommer til underlivet kan det være vanskelig. Smykket er vakkert og diskret, og bidrar med litt humor og stolthet i debatten om kvinnehelse.

– Denne jobben hjelper til på så mange måter, både for de som trenger hjelp og de som har lyst til å hjelpe, men føler seg hjelpeløse. Kampanjen er mer enn bare fine gavekort, den lærer oss alle hvordan vi kan hjelpe kreftrammede med ting som faktisk gjør en forskjell. Gressklipping og matvarer på døra betyr mye mer enn en blomsterbukett.


– Denne jobben synes vi er morsom. Det er umulig å ikke kjenne seg igjen, og så deilig det er å kunne klikke seg vekk, selv om man ironisk nok blir sittende og se på hele monologen til dama i den pudderrosa boblejakka. Castingen i disse filmene er perfekt.


– Endelig en gjennomført ond idé! Det å sende én Smash er innmari gøy. Og slemt.


Oppmøte på Oslo Plaza i kveld: 16:45.


Annonse: