Eventbyrået 6.Sans kjøpt av Nordens største eventaktør


6.Sans gruppen er kjøpt opp av Liwlig group. – Vi er utrolig glade og stolte, sier gründerduoen bak 6. Sans.

Edited with Timox
Foran fra venstre: Kimmo Vanne, Chairman of the board Liwlig, Sofi Franzen, CSO Liwlig, Rasmus Jakobsen, Strategic Advisor Liwlig. Bak fra venstre: Tron Mathisen, Grunder 6.Sans, Timo Aalto, CEO Liwlig, Per Morten Bergh, Grunder 6.Sans, Lars Øberg, partner 6.Sans.

Den nordiske eventgiganten Liwlig group har inngått avtale om kjøp av alle aksjene i 6.sans gruppen AS. Liwlig group vil med dette oppkjøpet bestå av over 220 medarbeidere i Finland, Sverige og Norge. Største eier i Liwlig er Private Equity-selskapet MB Funds.

De tre eierne av 6.Sans gruppen vil fortsette å være operative både i 6.Sans gruppen og innenfor Liwlig-konsernet. I tillegg er det avtalt at eierne vil investere en del av kjøpesummen i Liwlig.

– Etter i 20 år å ha bygget opp 6.Sans til å bli et av Norges ledende miljøer innenfor Brand Experience, er vi i dag utrolig glade og stolte over å starte på en ny reise med våre fantastiske ansatte og kunder sammen med Liwlig group, uttaler Tron Mathisen og Per Morten Bergh, som er grunderne av 6.Sans.

– For å kunne vokse videre, er vi avhengig av å få tak i flere talenter. Det er i dag en krevende rekrutteringssituasjon i Norge, og vi blir vi gjennom dette oppkjøpet, mer fleksible med tanke på å kunne dekke våre kunders behov, uttaler Per Morten Bergh.

6.Sans gruppen AS består av selskapene 6.Sans event AS, 6.Sans Travel AS, 6.Sans Film AS og Interactive Games AS. Gruppens omsetning i 2022 er på omtrent 80 millioner kroner og et driftsresultat på 10 millioner kroner.