God jul fra oss i KF

Kreativt Forum tar romjulsferie og ønsker alle en god jul og et fremgangsrikt nytt år.

91735 fb82c original

Nå som året nærmer seg slutten og juleferien står for døren, ønsker vi i Kreativt Forum å takke alle medlemmer, samarbeidspartnere og andre bidragsytere som hver dag gjør en innsats for bransjen. Uten dere ville vi ikke hatt mulighet til å gjøre halvparten av det vi får til i dag!

Vi kan se tilbake på et år med høy aktivitet, og vi er spesielt glade for at arrangementet Creativity First ble så vellykket. Smekk fullt og topp evaluering. Vi trenger en møteplas som fokuserer på verdiskapingen av kreativitet.

Kreativitet og effekten av denne er også bakgrunnen for at Stella – Effektiv kommunikasjon blir en egen kategori i Gullblyanten fra 2020: Gullblyanten Effekt.

En gjentagende hodepine

Anbud, særlig offentlige anbud, fortsetter å være en hodepine, og vår innsats har stort sett begrenset seg til reaktiv oppfølging av anbud som bryter bransjens normer for god forretningsskikk. På nyåret setter vi i gang med en arbeidsgruppe av folk fra bransjen og Virkes advokater med formål å lage standarder som gjør at vi når bredere ut. Gi gjerne lyd fra deg om du ønsker å være med i denne arbeidsgruppen!

Prøvesamarbeidet med Virke er nå inne i sin andre periode, og vi vet at mange av dere har benyttet Virkes juridiske bistand. Over nyttår kommer også mer informasjon om hva de kan tilby innen forsikring. Virke selv mener at de kan sørge for besparelser på 10-20 prosent for over 80 prosent av byråene.

Gullblyanten åpner The Hub

I dagene fremover vil mye av arbeidet vårt handle om Gullblyanten. Etter mange år forlater vi nå lysekronene på Plaza, og vi gleder oss til at Gullblyanten skal markere åpningen av Petter Stordalens nye flaggskip: The Hub. Nye lokaler betyr flere muligheter, ikke minst tror vi at etterfesten vil blir betydelig bedre på nytt sted. Husk å merke av fredag 1. mars i kalenderen!

Men det er også andre viktige ting som skjer i 2019! Kurstilbudet utvides etter innspill fra medlemmene. Vi er også i gang med å utvikle en ny webløsning og gleder oss til å kunne presentere denne. Har du skrivekløe eller på andre måter har mye på hjertet hører vi veldig gjerne fra deg!

Inntil videre ønsker vi dere alle en god og fredelig jul.

Vi gleder oss til 2019,

Hilsen Benedikte, Harald, Victoria, Aksel og styret i Kreativt Forum