Hin Shing Cheung til JCP-selskapet Retail Factory

Retail Factory fortsetter veksten og Hin Shing Cheung er byråets nyeste prosjektleder.

Pressebilde1
Tommy Stiansen og Hin Shing Cheungb. Foto: Retail Factory

– Vi har bare holdt på i ett år, men med den fantastiske farten vi har nå skal vi fortsette å fylle på med talenter også gjennom 2022, sier byråleder i Retail Factory, Tommy Stiansen.

I 2021 hadde byrået som mål å gå i null, med tanke på at det var første driftsår og lock down.

– Vi passerte break even allerede tidlig på høsten og siden samfunnet stort sett var åpent gjennom store deler av Q4, ble det til slutt et 2021 godt over målet og forventingene, fortsetter Stiansen.

Retail Factory gjorde en håndfull ansettelser gjennom sitt første fulle driftsår og Hin Shing Cheung er altså sistemann inn i selskapet. Cheung har tidligere jobbet i blant annet Nova Vista og har bred erfaring med både retail og event marketing.

– Med Hin får vi en smeltedigel av erfaring, kompetanse og en av Norges skarpeste quizhjerner, sier Stiansen.

– Tommy og gjengen i Retail Factory har lykkes med å samle en god gjeng med blant andre flere tidligere kollegaer av meg, så jeg vet på mange måter hva jeg går til. Dette er blant de dyktigste folka i bransjen, så det er kult å komme inn i et miljø hvor det finnes så mye kompetanse, blandet med moro og ambisiøsitet, sier Hin Shing Cheung. – Mangfoldet av kunder og den tilliten kundene viser det byrået, forsterker bare mitt ønske om å ta del i det jeg mener er Norges mest offensive retailbyrå, sier Cheung avslutningsvis.

Om Retail Factory

Retail Factory er en del av JCP-familien som i dag består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel og JCP Arena, i tillegg til nevnte Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.