Ida & Andreas teller ned til Gullblyanten

Regiduoen Ida & Andreas løfter blikket fra sitt daglige arbeid hos Tangrystan og stirrer inn i Gullblyanten-krystallkulen.

88252 94320 original
Her er lufta i ferd med å gå helt ut av slappfisken fra Gullblyant-favoritten POL og Bacon har laget for Vipps.

Ida Thurmann Moe (t.v.) og Andreas Grødtlien tenker og synser om vinnerjobber i Gullblyanten.

Ida & Andreas er en regiduo i Tangrystan, og de mener at det beste med å være regiduo er å jobbe dobbelt så mye for halvparten av pengene og leve i et konstant kompromiss.

– Neida, som Harry & Sally krangler vi mye, men får frem det beste i hverandre, sier Ida Thurmann Moe og Andreas Grødtlien.

  • «Slappfisk» for Vipps av POL med Bacon (regi: Matias & Mathias)


– Det er sjelden vi tenker «hva i all verden skjer her?!», men det gjorde vi da så denne. Idéen er det skrevet mye bra om allerede, og vi liker filmen spesielt godt fordi den har tatt vare på varme og sjarm i et grep som så lett kunne endt opp med å føles veldig «plastikk».


– Hehehehe. Fall er lolz. Bra jobba å få dette til å se og føles ekte ut og fint med en film hvor barn får være barn.

  • «Epic Fail» for Røde Kors av TRY med Apt og Tangrystan (regi: Andrea Eckerbom)– Fall er ikke alltid lolz :/ … En fantastisk idé og film som virkelig slår deg i magen. Vi liker at den er superstreng på sjangeren, og er helt og holdent en underholdende fail-video, helt til den plutselig ikke er det. Vår soleklare favoritt.

***

Gullblyanten 2017 foregår 2. mars 2018 på Radisson Blu Plaza i Oslo sentrum.

Øvrige datoer/frister:

  • Juryering: 8. og 9. februar
  • Påmeldingsfrist: 15. februar 2018