En sikker wiener!

Det ferskeste teamet på Morgensternhimmelen, Mira Liv Helland Mortensen og Sebastian Graf Stenberg, er glad i pølse, og har viet en hel Kudos til den.

R1 01013 028 A
Mira og Sebastian. Foto: Yakob Dahl Changezi.

BIO

Mira og Sebastian, tekstforfattere i Morgenstern. Gikk ut av Westerdals i fjor, kom til Morgenstern, og ble der.

– Takk for pinnen, Emil! Du spør hvordan det er å være ung og lovende. Har du allerede glemt det, altså?

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– Gøy at Emil tok med en pølse-jobb. Vi inspireres nemlig utelukkende av pølse-filmer. Vi elsker pølser! Litt som gutten i første filmen her. Denne idéen er barnslig smart. Så smart at vi skulle ønske vi tok i bruk falsk bursdag-trikset da vi var barn!

– En gammel klassiker! Da denne rullet over skjermen, var vi bare ti år gamle. Likevel sitter den som støpt i vår referansebank den dag i dag. Veldig gøy, og veldig sjarmerende!

– Wow. Dette er vakkert. Her får pølsa oppmerksomheten og presisjonen den fortjener. Nerden og matlysten i oss våkner, som både er rart og imponerende godt gjort.

«Real Hot Dog Precision» for Statoil, av SMFB.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Ut av Norge og inn i holdningskampanjenes land. Dette er en jobb vi virkelig ser opp til. Gjennomtenkt, gjennomført og morsomt tvers gjennom. Drikkepress blir fort veldig ekkelt når alkohol byttes med pølser. Nydelig innsiktsarbeid!

«Are you pushing the sausage»

– Genialt. Inspirerende og frustrerende å se at det faktisk går an å vise produkt i over HALVE filmen. Vi skulle likt å være til stede da denne ble pitchet, kun for å se kundens reaksjon.

For Heinz Ketchup 2016.

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi holder det ungt og lovende – stafettpinnen sendes videre til tidligereklassekamerater Elise Apall Bjørgsvik og Bjørn Solli i ANTI. Hva er deres favoritter?