– Et drag av misunnelse

Anorak-teamet Øistein Markus Holm og Stein Simonsen har ukas stafettpinne. De svarer på utfordringen de fikk om hva som er deres kopp med reklame-te.

69241690 69241689
«Taxi Stoltenberg» av TRY og TRY Apt.
96576 a9439 original

Øistein Markus Holm og Stein Simonsen

For å få valgt ut noen jobber å drysse kudos på har Øistein tatt pause fra bytting av bleier i pappapermen på St. Hanshaugen og Stein fra bytting av tennplugg til gressklipperen på hjemmekontoret i Heggedal.

Før jobbet Øistein Markus Holm og Stein Simonsen i samme byrå. Nå jobber de sammen, i byrå. Det første het McCann og det andre heter Anorak. For å få valgt ut noen jobber å drysse kudos på har Øistein tatt pause fra bytting av bleier i pappapermen på St. Hanshaugen og Stein fra bytting av tennplugg til gressklipperen på hjemmekontoret i Heggedal.

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi er mest opptatt av spørsmål 3, så vi begynner med det. Den pinnen skal til Kicki Bornström, som var verdens beste kontorsjef i McCann fram til det ble slått konkurs før påske. Hennes store hjerte, smittende humør og uslåelige kvaliteter som altmuligkvinne er altså up for grabs, sannsynligvis for en svært begrenset periode.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– Til spørsmålet fra Henrik og Tor Adam (takk for pinnen, forresten) om hva som er vår kopp reklame-te, vil vi si at vi gjerne tar en kopp instant te, altså det umiddelbare.

«Taxi Stoltenberg» for Arbeiderpartiet av TRY/TRY Apt:

– Vi kan huske å våkne til overskriften på VG. Det tar akkurat et nanosekund å skjønne alt, inkludert å se for seg prisutdelingene det påfølgende året. (Se arbeidet i mediespilleren.)

«Verdens korteste radiospot» for Guinness rekordbok av BBDO Oslo:

– Den tok det ikke bare ett, men to nanosekunder å forstå. Til gjengjeld kom den da med så stor kraft at den satt i ganske lenge. Selv nå, mange år etter, kjenner vi et drag av misunnelse. Verdens korteste og lengste på én gang, der altså.

Verdens korteste radiospot

Nevn ett eller flere internasjonale arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Vi skulle gjerne laget mer av den snodige blandingen av varme og skjeve ting som ofte kommer fra søramerikanerne. Siden «Braids/H2oh!» akkurat ble nevnt, klapper vi heller for «Dads in Briefs» av Saatchi & Saatchi Argentina.