– Et solid prosjekt

Ukens Kudos har havnet hos ANTI, nærmere bestemt motion og 3D Designer, Aleksander Rønning. Digital kunst har ifølge Rønning tatt helt av den siste tiden - han viser frem noen av favorittene sine.

5 E771 E8 F 0156 4 A79 BB1 D 300 ECCF78 E46 2 copy 3
Motion og 3D Designer i ANTI: Aleksander Rønning.

BIO

Aleksander Rønning. Motion og 3D Designer. Kommer fra Volda, men bosatt i Oslo. Utdannet ved Westerdals. Jobber hos ANTI i Oslo.

Tusen takk for stafettpinnen, Andrea! Veldig hyggelig av deg - og du fortjener like mye kudos tilbake.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber du er glad i.

– Det er så mye bra norskprodusert arbeid der ute, men noe som har skilt seg ut det siste året er omslagene Marius Sunde og Kim Andre Fosslien Ottesen har gjort for ARY. Spennende å se de pushe AI på en såpass original måte - som også vekker nysgjerrigheten for fremtidens verktøy innen design. Et solid prosjekt.

Skjermbilde 2021 05 21 kl 15 05 40
Bilder hentet fra Grafill/Visuelt.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid du gjerne skulle ha lagd selv.

– Uten tvil hva enn ManvsMachine disker opp. Det siste prosjektet de har gjort for Fender er bare en fryd å se på. Bevegeligheten og balansen mellom scenene er så behagelig å se. On point når det kommer til detaljarbeidet hvorav realismen er skyhøy og materialiteten er til å føle på. Definitivt et godt stykke arbeid, som også både er lekent, men direkte fint å se på. Et arbeid jeg selv skulle ønske jeg hadde produsert.

ManvsMachine for Fender.
Fender Clip3 16x9 4
Bilder er hentet fra ManvsMachine's nettside.
Fender Clip8 16x9 2
Fender Clip17 16x9

– Jeg vil også trekke frem tre digital artists som er verdt å nevne. Ines Alpha, James Owen og Boldtron er tre navn som ligger høyt på inspirasjonslisten min. En gjeng med flinke individer som jeg har fått sykt sansen for, og som lett inspirerer. Også veldig gøy å se den enorme veksten av digital kunst som har tatt helt av i det siste.

Ines 1
Ines Alpha. Bilder hentet fra hennes Instagram-profil.
Ines 2
James 1
James Owen. Bilder er hentet fra hans Instagram-profil.
James 2
James 3
Boldtron 1
Boldtron. Bilder er hentet fra Instagramprofilen.
Boldtron 2
Boldtron 3

Hvem vil du sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Sender den desinfiserte stafettpinnen videre til en veldig dyktig kreatør som fortjener mye kudos. Emil Hafslund i POL. Hva inspirerer deg om dagen?