– En perfekt castet stakkar

Sommerens nest siste Kudos kommer fra kreatør-teamet Anne Christine Carlsson og Casper Evensen i We Are Live.

IMG 5078
Kreativt team hos WAL: Anne Christine Carlsson og Casper Evensen.

BIO

Anne Christine Carlsson og Casper Evensen, kreativt team i WAL.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– Oi! Her antydes det at Jomfru Maria hadde seg med postmannen! Drøyt. Skal ikke mer til for å lage ramaskrik fra øst til vest. Kudos til Jomfru Maria som holdt det skjult for Josef, og til POL for å skrive en engasjerende fortelling.

Pol - Posten, Juleevangeliet

– Vi er jo såpass unge at vi såvidt husker denne godbiten, men den har bitt seg fast. Den var morsom den gang, men kanskje enda morsommere nå. En enkel og absurd ide, en søt historie fylt med opp- og nedturer, og en perfekt castet stakkar. Vi skulle jo så gjerne ønske at han hadde ventet 5 minutter med å gå på do.

Solo - Ufrivillig sang:

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Her har de gjort stor humor av en far som et helt liv har prioritert sportssidene fremfor sin sønn og kone. Trist, men akk så enkelt og gøy – vi ler hver gang.

– Legg godvilja til på kvaliteten her. Ideen er like bra, selv i 240p.

L’equipe

Tate Modern - 500 years of stories

– En print trenger ikke bilde i det hele tatt når teksten er så godt skrevet og fint satt opp. Den knytter nåtid og samtid på en måte som gjør at vi blir interesserte i kunsten, kunsteren og tiden de levde i. Vi får veldig lyst til å stikke til London for å se på maleriene bak disse vakre historiene, men det får holde med et google-søk for denne gang.

Skjermbilde 2021 06 20 kl 22 22 02
Tate Modern - 500 years of stories.
Skjermbilde 2021 06 20 kl 22 22 16

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi vil sende stafettpinnen videre til vår kjære mor og mentor her i bransjen, Thea Bjørndal Iversen i TRY. Vi har hørt rykter om at du har fått deg ny partner! Stemmer det, Thea? Hva heter hen, Thea? Hvilke jobber vil dere gi kudos til, Thea og N******?