– Som vi aldri har sett maken til

Stafettpinnen har havnet hos de fire gründerne av OLO, det grafiske verkstedet og kontorfelleskapet i Trondheim.

OLO Styret Fra bak Thomas Daniel Olav Sylvia
Bak fra venstre: Thomas Sørlie Hansen, Daniel Bansal Dahn, Olav Åsheim og Sylvia Stølan

BIO

OLO (Ormen Langes Offisin) ble etablert september 2017 av Daniel Bansal Dahn, Sylvia Stølan, Olav Åsheim og Thomas Sørlie Hansen. OLO er et grafisk verksted og kontorfelleskap på Nyhavna i Trondheim. Vi jobber med å styrke grafikk og designmiljøet og gjøre det mer attraktivt å jobbe som designer i Trøndelag, samt inspirere nye spirer til å etablere seg her i fylket. OLO ble stiftet for å ha et åpent fellesverkstedstilbud med fokus på tradisjonelle trykkteknikker og design i Trondheim. Det avholdes med jevne mellomrom kurs og workshops innen designfaget.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

Ashkan Honarvar popper opp med en gang her. Han er relativt ukjent perle i Norge, men har gjort vidunderlige jobber for store utenlandske kunder. Vi er så heldige å ha ham boende i Trondheim hvor han lager vakker, iøynefallende collager som vi aldri har sett maken til. Det at han ikke har blitt «oppdaget» i Norge ennå er hårreisende. Vi vil gjerne se mer fra han rundt om i landet. Kan vi få til det? Han er en kjempegrei og moro type i tillegg. Han er ikke så skummel som headshottet hans på hjemmesiden, men har som oftest et smil om munnen (håper vi ikke ødelegger imaget ditt nå, Ashkan!).

Ashkan3
Arbeid av Ashkan Honarvar.
Ashkan2
Ashkan1

– En annen vi vil trekke fram er Anine Hansen og hennes intrikate linotrykk. Hun har ferdigheter og tålmodighet som hodene våre får vondt av å forstå. Enormt detaljerte utskjæringer og nydelige motiver.

Anine3
Arbeid av Anina Hansen.
Anine2
Anine1

– Her må jeg, Daniel, bare trekke et navn fra en hatt. Jeg velger en med høy underholdningsfaktor: Florentijn Hofman! Veit ikke hvor aktuell han er i dag, men når jeg så han på Pictoplasma for noen år siden så satt han seg fast i hjernebarken. Han lager digre dyr, skulpturer og utstillinger! Alt det han lager blir en «Must See» for folk flest i alle byer han tar på. Det er så mye kjedelig by over alt, og vi trenger dristig dekor og moro møtepunkt i byene. Lag en diger fargerik elg midt i Oslo og liksom. Ikke bare la han rote rundt i Stor-Elvdal. Liten shoutout til Ståle Gerhardsen her i Trondheim som ene og alene dekorerer byen vår. Han trenger selskap folkens! Spør ditt nærmeste stygge bygg(huseier) om du kan dekorere det!

Florentijn Hofman 03
Florentijn Hofman 02
Florentijn Hofman 01

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Korr ska vi reis? Jo, til Røros! Byen med den vakreste jula, Nord-Europas største ørken og designbyrået Form til Fjells! Disse folka får oss til å ha ekstra lyst på lokal mat med deres vakre emballasjedesign og visuelle identiteter. Hei Maren, Charlotte og Nathalie!