– Veldig emosjonelt. Jeg liker det

Store tanker og følelser, og brand som knytter mangfold og tilhørighet til merkevaren sin er noe av det fotograf Hinda Fahre blir inspirert av.

90882 4a031 original
«Epic Fail» for Røde Kors av TRY, med Andrea Eckerbom på regi. Se filmen i saken.

Fotograf Hinda Fahre.Hinda Fahre gikk ut fra Bilder Nordic Scool of Photography i 2011 og har en bachelor i kunst og design, fra Hioa fra 2016. I det siste har hun fotografert for kunder som S Banken, Annie Berner, Eir Scandinavia, Krogh Optikk og Klar.

– Takk for stafettpinnen Marius Nilsen, flott med en fan som deg. Takk så mye for fine ord og gratulerer så mye med ny jobb.

Fortell om en eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– Filmen «Epic Fail» av Sara Marie Hødnebø og Caroline Riis i TRY, med Andrea Eckerbom på regi for Røde Kors, er veldig bra! Den gjorde et sterkt inntrykk.

– Hele serien med Vipps kurerer Fnatt, av Thea Emanuelsen og Anders Arnoldsen Holm fra POL med Mathias & Matias fra Bacon på regi.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Filmen for Volvo med Robyn, hvor hun kjører gjennom LA på natten. Den har en fin melankoli akkurat som Robyns låter. En reklamefilm som er som en liten kortfilm. Filmen rommer mye følelse og stemning. Det er en av Volvo sine reklamefilmer som får meg til å gråte litt hver gang jeg ser den. Store tanker og følelser, veldig emosjonelt, jeg liker det.

«Volvo Drive-E» - Regi av Max Vitali.

– Kampanjebildene fotograf Viviane Sassen gjorde for Pharrell Wiliams x Adidas er en av mine absolutt favoritter. Mye fine farger, lek, liv og form.

– Et annet brand som jeg synes kommuniserer bra både med tekst og bilder, er Outdoor voices. Dette er et merke som er flinke på «BFF marketing». De viser mangfold og danner et miljø med tilhørighet rundt sin merkevare. Verdt å sjekke ut!

Hvem vil du sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Den sender jeg videre til Nicoline Helgø som har ny jobb som bossy produksjonsleder hos Einar film! Heia Nicoline!

Takk for meg!