– Faen ta deg, mamma!

Kreatør-teamet «Torcus», Torkel Skjolden og Marcus Hassel i Hausmann, har plukket ut noe smart, noe viktig og noe morsomt i ukens Kudos.

94380 d912f original
«Middagen er klar!» av Anorak for Komplett.no.

Hos Hausmann: «Torcus»: Torkel Skjolden og Marcus Hassel.Kreatør-teamet Marcus Hassel (AD) og Torkel Skjolden (tekstforfatter) møttes på Westerdals i 2015, og har jobbet i Hausmann i snart to år. De har nå funnet frem noe smart, noe viktig, noe morsomt og noe som treffer dem rett i hjertet.

– Takk til Helene og Camilla for stafettpinnen!

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Vi var så heldige å få være på innsiden av Cannes i år. Der var det spesielt en jobb som utmerket seg, og det var «Breaking Ballet». Her har de rett og slett børstet støvet av ballett, og gjort det fett! Kreativ leder for TBWA dro frem denne jobben som et eksempel der byrået selv investerte for å få den gjennomført, og han mente investeringen hadde gitt en avkastning på 400 %.

«Breaking Ballet», TBWA:

– Vi fikk også høre juryens begrunnelse for kategorien Print & Publishing i Cannes. De snakket mye om «The Gun Violence History Book». Vi skjønner hvorfor! Boka reiste for eksempel rundt til forskjellige steder der folk hadde blitt utsatt for våpenrelatert vold.

«The Gun Violence History Book», FCB Chicago:

Fortell om en norskprodusert jobb dere er glade i.

– Fra gråt til latter. Vi husker denne klassikeren fra Finn.no, og vi ler hver gang. Det er kudos!

«Svigers», Hei Reklamebyrå:

– Vi har vært innom noe smart, viktig og morsom, men her er jobben som virkelig treffer oss i hjertet. Fra to gutter som har gamet MYE og fått ødelagt utallige quests, missions og raids. Faen ta deg mamma! Her er det endelig noen som forstår: «Middagen er klar!» av Anorak for Komplett.no (se filmen i mediespilleren).

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi sender stafettpinnen videre til Emil Hafslund og Sondre Røe i Anti. Håper det går bedre med beinet ditt, Emil.

«Middagen er klar!» av Anorak for Komplett.no.