Det enkle er ofte det beste

Andrea Tjøsvoll er designer i Bold. Hun har plukket favoritter med spesielt fokus på motion.

Andrea 1

BIO

Andrea Tjøsvoll – Designer i Bold Scandinavia. Utdannet grafisk designer fra Westerdals Oslo ACT. Etter studiene har hun vært praktikant hos studio be-pôles i Paris, designer hos Larssen&Amaral i Haugesund og sist hos Metric Design i Oslo.

– Takk til Christian Schnitler for stafettpinnen og snille ord. Sender deg og resten av gjengen massevis av #gulthjerteemoji.

– Jeg vil også bruke anledningen til å gratulere min gode venn og eks-kollega Mimmi Charlotte Karlsen Christensen fra Metric som nylig hadde bursdag. Hurra for deg!

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber du er glad i.

– Første kudos går til Void. De gjør sin egen greie og de er helt rå på det. Her med Lysinstallasjonen «flyt» for Braathen Eiendom.

Lysinstallasjonen «Flyt», av Void.

– Jeg vil også gi gjengen i OMHU projects kudos for evnen de har til å videreføre identitet ut i fysiske rom. Samarbeidene de har hatt med Heydays og Goods for Mano, Limón og Lett, sammen med Bielke & Yang er kjempefine.

Mano1
Mano2
Mano3
Mano4
Mano5
Mano6

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt /utenlandsk arbeid du gjerne skulle ha lagd selv.

– Ja, hvor skal jeg begynne? Det er jo så utrolig mange inspirerende arbeider der ute, så jeg gjør meg selv en tjeneste og setter tema for resten av spalten; motion!

– Piedmont Art Walk av Mucho. Det enkle er ofte det beste. Resultatet er smart, on point, tidløst og kan ha masse personlighet. Digger spesielt moonwalk’en.

– Arbeidet Studio Dumbar har laget for North Sea Jazz er en fryd. Digger når typografi og motion er selve fundamentet.

Dumbar1
Dumbar2

– Det går selvfølgelig ikke an å preike om typografi, lyd og motion uten å nevne Collins og Dinamo for jobben de gjorde for San Francisco Symphony. Wow! Frysninger.

Symp2
Symph1
Mph3
Mph4

– Og siden vi er inne på symfoni så må jeg også nevne arbeidet for Amsterdam Sinfonietta av Studio Dumbar. Lekkert!

– ..Og hvis jeg glemte å nevne noen navn i arbeidene over sender jeg masse cred til alle involverte. Ellers sier jeg som Fleksnes – «Dett var dett». Takk for meg!

Hvem vil du sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Jeg følger Christians spor og sender pinnen videre i retning Haugesund til min tidligere kollega Eric Amaral Rohter fra Larssen&Amaral. Eric er først å fremst en veldig fin fyr og en utrolig dyktig designer – jeg lurer på hva som inspirerer han om dagen!