– Et unikt univers

Ukens kudos har landet hos trioen i det nyetablerte byrået Mos. De har plukket ut kommunikasjon som utfordrer med smarte grep.

87494 3f43e original
Finnes det alternativer til tamponger og bind, sa du? Ta en kikk på undertøyet fra Thinx.

MOS fra venstre: Helena Egeland, Line Fjærvoll og Juliane Stensrud.

Mos

er et kreativt studio som jobber med kommunikasjon for startups og små bedrifter. Bak Mos står trioen Juliane Stensrud, Line Fjærvoll og Helena Egeland.

– Takk for Kudos, Chris – kom gjerne innom når du har blitt kvitt influensaen!

Fortell om en eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– «Heisann Montebello» er kommunikasjon på sitt sterkeste. Det er godt jobba å lage et så tydelig brand rundt en plateutgivelse. De har klart å lage et unikt univers som gjør at dette skiller seg fra alt annet. Heisann Even Suseg, Little Big Sister og Karpe Diem!

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

Det er rimelig smart å utnytte seg av utfordrerposisjonen man har som startup for å bli hørt. Måten Oatly har sparket oppover er et smart grep. Vi vil fremsnakke to andre jobber som også bruker smarte grep for å utfordre.

Even Suseg + Little Big Sister for Karpe Diem.

– Vi gir en high five til den amerikanske startupen Thinx som med deilig kommunikasjon har sluppet mensen fri fra voice-over og flytende blå væske. Sjekk ut deres råfine Instagram-profil.

Thinx

– Svømmende hunder, kjempelange oster og fisker som sklir – dette er rart og vi elsker det. Klarna og DDB Stockholm tar en tydelig posisjon og utfordrer en ganske tradisjonell (og litt kjedelig) bankverden med sitt Smoooth-konsept.


Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi vil gjerne sende kudos-pinnen videre til Erland Gyllensten Banggren fordi vi synes det kommer veldig mange fine jobber fra han om dagen.