– Er show AND tell det nye, kanskje?

Det kreative teamet Hanna Wennstam og Anna Johansen i We Are Live fremsnakker reklamejobber som har festet seg til minnet.

Hanna Anna
Hos WAL: Kreatørene Hanna Wennstam og Anna Johansen.

BIO

Hanna Wennstam og Anna Johansen. Fant hverandre på Westerdals, fikk megahyggelig praksis sammen i WAL, fant ut at det var så hyggelig at vi gjerne ville bli værende der. Fikk til slutt fast ansettelse.

– Takk for pinnen, Jens og Ingrid! Vi fremsnakker gjerne, og tenker det er fint, flott og viktig å gi kudos i denne lille bransjen vår. Her er en deilig miks av caser som av en eller annen grunn har festet seg i hjernebarken vår.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

Denne jobben fra Kitchen føles ut som en sånn idé som bare dukket opp på veggen dypt inn i en JA-fase, hvor kreatørene har hatt det litt gøy og dratt det så langt de klarer. «Hva hvis vi gjør teddybjørnen om til Hitler? HAHA.» Også endte det opp med å være en dritgod idé.

Skjermbilde 2020 10 09 kl 12 12 43
LHL Astma og allergi / Kosedyr kan være farlige.

– Det blir ikke en tydeligere call to action enn dette, eller? Kudos til teamet som lagde annonsen, samt Ingeborg, Sigurd, Johanna, Åse og Victor som spiste den. Er show AND tell det nye, kanskje?

Too Good To Go Adshel 1185x1750 1
«Vi bakte en reklame». For Too good to go, av Morgenstern.
Bakomfilm til bruk i sosiale medier.

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Denne jobben fra MTV skulle vi ønske vi kom på selv. Da den ble lansert, virket det som alle skulle snakke om plast i havet problematikken, men denne skilte seg fra alt annet der ute. Sylskarpt og tydelig budskap fortalt med svært godt håndverk.

– Siden Hanna her er svensk, følte vi det naturlig å inkludere en jobb fra vår söta bror. Vi jobber jo selv med en del dagligvare, hvor utfordringen ofte er å fortelle et enkelt og taktisk budskap på en artig måte. Denne Felix-reklamen leverer godt på akkurat det.

«Felix» - Regi: Roy Andersson.

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi sender stafettpinnen videre til dyktige Gerd-Marie Stangeland og Nina Bugge! Disse kule damene tok seg tid til å veilede to forvirra, nyutdanna studenter i fjor høst, og vi vet de har en kul referansebank. Vi ønsker samtidig å benytte anledningen til å invitere på den pilsen vi skylder dem!