Hvordan går man sin egen vei? Hør ny episode av Lappemøte

Gründervirksomhet, motgang og etablering av kundeportefølje er noen av temaene som blir snakket om når Bjørn Granlund og Anna Knudsen fra Sommerfuglen Media besøker Lappemøte for å snakke om det å ha tæl.

Lappemøte3
Joachim Krogvold, Ingrid Waaler, Bjørn Granlund og Anna Knudsen.

I tredje episode av Lappemøte ønsket Joachim og Ingrid å snakke med noen som har skikkelig guts og som har gått sin egen vei – da var Anna Knudsen helt perfekt! I en alder av 25 år hadde hun allerede startet opp tre ulike bedrifter, og i dag er det enda flere. Sammen med markedssjef Bjørn Granlund forteller de om alt fra å takle motgang til hvordan man kan skille seg ut i en jobbsøkeprosess.

– Noe av det som er kult med Anna og Bjørn er at de begge er veldig gode på å se muligheter enn løsninger. Det høres kanskje klisjéaktig ut, men det er skikkelig viktig!, forteller de to programlederne.

– Tæl er noe alle kan ha mer av, legger Ingrid til.

Hør tredje episode av Lappemøte her (Spotify) og her (Apple podcast).

Vinner av Brings første brief

Det er på tide å kåre en vinner av første del av konkurransen! Joachim og Ingrid er henrykt over hvor mange gode innsendelser som har kommet og sier at det har vært vanskelig å velge bare én vinner.

– Det var allikevel ett bidrag som skilte seg litt ekstra ut, og som vi begge digga, forteller Joachim.

Vinnerne er Randi Maria Borge og Julian Tepfers, et nyutdannet team fra Westerdals som for tiden har internship i TRY Råd. Gratulerer så mye!

Se vinnerbidraget her. Hør vinnerbegrunnelsen her (Spotify) og her (Apple).

Bilde til K Fz
Vinnerne av Brings første brief-konkurranse er Randi Maria Borge og Julian Tepfers.

Brings brief, nr. 2:

Lappemøte takker for alle kreative innsendelser og gleder seg til å se flere! Episode 3 betyr ny brief, og denne gangen er det bedriftsledere og bedrifter som står for tur.

«Hvordan kan isboksen gå frem for å skape mer oppmerksomhet hos bedrifter/bedriftsledere for å skaffe støtte?» Målgruppe: Bedriftsledere med stort hjerte.

Regler:

  • Løsningen må benytte seg av DM som kanal
  • Alle kan delta
  • Løsning sendes til lappemote@gmail.com
  • Frist: fredag 20. november, 12:00

Vinner utropes 24.11.

Enten du ønsker inspirasjon eller bare liker å se gode DM-jobber: Bring har samlet en rekke unike DM-løsninger på sine nettsider.

Image2

Dette er Lappemøte

Ingrid Waaler og Joachim Krogvold tar over stafettpinnen fra Carina og King, og setter i gang som programledere for Lappemøte – Arbeidstittel i ny drakt. Podkasten er produsert av Både Og, er sponset av Bring og retter seg mot unge, lovende reklame- og kommunikasjonsfolk.