Mads, Marius og Hanna teller ned

Kan GK-kreatørene Mads Bergstrøm, Marius Hanstad og Hanna Sverdrup komme ut på parketten med sine kandidater til «Nedtelling til Gullblyanten»?

88140 5bc88 original
Fra «Vi sier fra hvis det skjer noe», SMFBs kampanje for VG-appen og dens nyhetsvarslinger.

Mads Bergstrøm (t.v.), Marius Hanstad og Hanna Sverdrup.

– Ja, så klart. Men først litt om oss:

Mads Bergstrøm, Marius Hanstad og Hanna Sverdrup er alle tre kreatører hos Geelmuyden Kiese. Marius er nyansatt og jobber nå i team med Mads Bergstrøm. Hanna Sverdrup har jobbet som kreatør i GK det siste året, og er nå på utkikk etter en ny partner. Blunk blunk …

– Det er jo først og fremst en ære å få synse på så mye fint arbeid. Vi tror jo at årets Gullblyanten har et ganske bredt oppløpsfelt med mange vinnerkandidater.

– En samfunnsjobb vi har diskutert heftig her i kreatørgruppa er det nye forslaget til justeringer i regelverket i henhold til EØS-avtalen som omhandler pakkereiser og sammensatte reisearrangementer: Prop. 29 S.

– Men siden regjeringsforslag faller litt mellom to stoler når det kommer til kategoriene håndverk og innovasjon har vi valgt å løfte fram følgende jobber:
– Denne jobben er utrolig fin, særlig for oss som har brukt noen timer foran skjermen for å stirre på et skredutsatt fjellparti i Romsdalen. Slapp av og la VG ta seg av glaninga. Kul og enkel idé som vi heier på. Må si det.


– Hvordan sette fokus på artistenes integritet og verdien av musikk? Jo, bare skru av musikken. En jobb som skapte et bredt engasjement, helt naturlig. Det er sånne jobber man har lyst til å lage selv. Tommel opp.

  • «App App App» for Nidar av Per Høj med One Big Happy Family (regi: Mathis Fürst) og Både Og Radiobyrå (klikk lenken for å se flere filmer, høre radio og se … vippetass!)– En av de bedre APP-lanseringen vi har sett. Igjen, enkelt og veldig artig. Gøy med et produkt og en kunde som tør å leke litt. At byrået også har vært med å utvikle navnet på produktet trekker jo ikke ned akkurat. Det trekker heller litt opp kan man si.

***

Gullblyanten 2017 foregår 2. mars 2018 på Radisson Blu Plaza i Oslo sentrum.

Øvrige datoer/frister:

  • Juryering: 8. og 9. februar
  • Påmeldingsfrist: 15. februar 2018