Nedtelling til Gullblyanten: Anita og Rune

Vi henvendte oss til procontra i Stavanger for å høre hvilke favorittjobber Anita Brekke og Rune Langemyhr har fra året som har gått, og hvem de mener fortjener en pris.

82032 387ec original

Anita Brekke og Rune Langemyhr.

Procontra

er et av de mestvinnende byråene i Stavanger-regionen og kan blant annet skilte med flere gull i Visuelt. Hvem der? Anita Brekke, som kreativ leder og AD, og Rune Langemyhr, som er kommersiell leder og markedsrådgiver, begge partnere i byrået.

– Mange flotte arbeider er allerede blitt nevnt i denne serien. Vi hadde håpet å kunne heie frem noen lokale jobber, men er redd det er lite innsendelser fra byråene i byen vår i år. Selv sender vi kun inn ett arbeid i Gullblyanten.

– Her er noen av våre favoritter:


– Vi er noen suckers for omgivelsesdesign og boards. En flate som krever forenkling og tydelige budskap. Her vil vi slå et slag for konseptet. En god idé, godt håndverk og fint design. Elsker nyansene og blir dratt inn i idéen. Lekkert!


– Dette er en skikkelig fin jobb. Tidkrevende, originalt og godt håndverk. Vi liker at pakning spiller så tungt på følelser og er på lag med selve produktet. Produktet oppleves som hjemmelaget og underbygger det naturlige. Denne skulle vi gjerne gjort selv …


– Rett å slett irriterende bra reklame, som vi kjente oss veldig godt igjen i. NB.Vi skippet ikke reklamen.


– Denne har vi tro på. Genialt enkelt!

Du kjøpe billetter til Gullblyanten fram til og med 14. februar. Prisutdelingen foregår på Radisson Blu Plaza fredag 3. mars.


Annonse: