Nedtelling til Gullblyanten: Anna og Tone

Anorak-teamet Anna Berg Gjendem & Tone Jansson gir oss noen av sine favoritter i forkant av Gullblyanten.

88446 ea122 original
Fra «Den store strammedagen» for IKEA av SMFB.

Anna Berg Gjendem & Tone Jansson. Foto: Privat

Det svensk/norsk/finske Anorak-teamet Anna Berg Gjendem og Tone Jansson er et resultat av The North Alliance-satsningen på å posisjonere seg som det mest nordiske nettverket av de nordiske nettverkene. De har begge vært i Anorak lenge, men jobbet i team ganske kort.

Her løfter de frem tre jobber som de tror vil ta plass på vinnerlisten i år.

– Årets fineste Black Friday-gledesdreper er denne beskjedne perlen. Så enkelt kan det gjøres med en sterk innsikt. Vi liker at man har spart på billboard-blekket og heller formidlet budskapet gjennom mennesker og aktiviteter.

  • Tomt Rede for DNB Skikk & Bank av TRY med Bacon (regi: Matias & Mathias)

– Denne lo vi av. Gjenkjenning, stygg-gråt, dobbel packshot og en perfekt call and response mellom voice og karakterene. Gøy!

  • Just Kids Campaign av The Oslo Company med Rune Bendiksen, Daniel Peralta Rasmussen, Margaret Berger/Sony Norway/BMG (musikk) og Anders Njåtun (musikk)

– Akkurat da vi var blitt kloke på hva som hører hjemme i hvilken kategori, så finner Ingrid og Torny på en helt ny en: Ufrivillige-kunder (hvis ikke dét er kreativt så hva er vel kreativitet?). Et tidsriktig stikk til en bauta som har vært litt på villspor i det siste.

***

Gullblyanten foregår fredag 2. mars på Oslo Plaza. Oppmøtetid: 16.45.