Nedtelling til Gullblyanten: Axlak

Det kreative teamet Axel Bjørne-Larsen og Aslak Aalberg hos Per Høj trekker fram jobber de mener fortjener oppmerksomhet i Gullblyanten 2017.

87822 dd3f9 original
Fra «Øyaguide» av Anorak.

«En idé blir født». Axel Bjørne-Larsen (t.v.) og Aslak Aalberg.På vårparten i fjor takket Axel Bjørne-Larsen og Aslak Aalberg ja til fast arbeid i Per Høj etter endt praksis. Om de to kan vi fortelle at førstnevnte har økonomiutdannelse i tillegg til Westerdals, men at han ikke får mye bruk for det, annet enn ved å være veldig gjerrig på byen. Sistnevnte er fetteren til en berømt skiløper (ikke Petter Northug, han andre).Her tre jobber kreatørduoen gjerne vil trekke fram i anledning Gullblyanten 2017:

– «Haha, in Norway we have this crazy thing called snus.» – Det eneste vi nordmenn liker bedre enn å se oss selv gjennom utlendingers øyne, er å se oss selv gjennom berømte utlendingers øyne. Smart/søtt/kult, og noe alle blir litt klokere av. Kjempefint design av Feed også.

  • «Epic Fail» for Røde Kors av TRY med Apt og Tangrystan (regi: Andrea Eckerbom)

– Aldri har clickbait gjort så sterkt inntrykk på oss før. Vi spår #epicwin i Gullblyanten!

  • «Sugar Daddy» av Amy Beckmann, Mathias Aanmoen og Camilla Rognstad, 3. klasse Westerdals

– Dette er et av de morsomste studentjobbene vi har sett i år, og vi tror den vil stå sterkt i studentkategorien. Å lage dagsaktuell satire med Seigmenn i hovedrollen er rett og slett imponerende.

***

Gullblyanten 2017 går av stabelen 2. mars 2018 på Radisson Blu Plaza i Oslo sentrum.

Øvrige datoer/frister:

  • Frist for innlevering av arbeider: 25. januar 2018 kl 23.50
  • Juryering: 8. og 9. februar
  • Påmeldingsfrist: 15. februar 2018