Nedtelling til Gullblyanten: Bård og Sindre

ANTI-teamet Bård Rostrup Gabrielsen og Sindre Fosse Rosness presenterer sine Gullblyanten-favoritter.

82764 f605f original

Sindre (t.v.) og Bård.

Sindre Fosse Rosness og Bård Rostrup Gabrielsen har holdt sammen siden de gikk på Westerdals, og har rukket å være innom TRY/Apt og Los & Co før de begynte i ANTI i 2016. De har jobbet sammen i seks år og er også venner på fritiden.


– Det er veldig gøy når merkevarer tør å være litt selvironiske. Stena Lines «Er du klar for party på partybåten-quiz» gjennopplivet et format vi trodde vi var lei. En herlig suppe av art directing, tekstforfatting, filmklipping og vindskeivhet. Ulvehylet til programlederen i introen på den ene episoden er et av årets definitive reklamehøydepunkter for oss. Håper den er sendt inn i Håndverk.

– Et fysisk symbol som er skapt for å gi målgruppen noe å snakke om, lansert gjennom podcasts og delt ut til bra damer. For en fin måte å rette oppmerksomheten mot underlivet på! Gullvaginaen har gått noen runder i norsk media, og vi gleder oss til å se hvor denne jobben tar veien. Får vi se flere vaginaer i populærkulturen i årene som kommer?


– Mange spilte på frykt i 2016, men vi synes SMFB gjorde det best. Denne idéen er så morsom at hvis gjennomføringen var like god, hadde vi kunnet snakke om et norsk EM-eventyr nå.

– Pusefinn har kastet seg på big data-trenden, og det liker vi. Morsomt, interessant, relevant og veldig gjennomført tekstarbeid fra Morgenstern.

Gullblyanten foregår fredag 3. mars på Plaza i Oslo. Arrangementet er utsolgt, men ta kontakt dersom du mangler billett eller har billetter til overs.

Annonse: