Nedtelling til Gullblyanten: BRUNCH

Kreatørtrioen som utgjør det unge byrået BRUNCH Oslo gir oss sine favorittjobber i forkant av Gullblyanten.

81666 53efa original
Fra «Skipp butikken» av Anorak for kolonial.no.

BRUNCH er et lite, kreativt byrå som består av kreatørene Markus Ivan Johansson og Simen Braathen, samt journalist, DJ og PR-mann Andreas Øverland. Byrået ble startet i februar i fjor og har allerede rukket å lage kampanjer for blant andre JOHAUG, Senkveld, Kreftforeningen og teknologi-start-upen weClean.

Les intervju med trioen her.

Simen Braathen, Markus Ivan Johansson og Andreas Øverland. Foto: Samuel John Ditta

Følgende jobber fra det siste året står på favorittmenyen til Brunch:

– Gøy, smart, fantastisk tekstforfatteri, levering og plassering. Dama med handlevognen er vår absolutte favoritt fra året som gikk.


– Klapp i fjeset, klump i halsen og litt faglig sjalusi i magen. Året som gikk var rart og man blir fort litt nummen. Da er det fint med noen rungende oppvekkere som denne.

  • «The Silent Song» av Kaja Koppang & Josephine Berntzen

– Siste jobben som vi tror kommer til å vinne er en studentjobb. Vi [Andreas & Simen] laget oppgaven og var veiledere på Westerdals for prosjektet som denne idéen sprang utfra. Så vi har hatt en slags faderlig glede av å følge den fra sin spede fødsel til å gå sin seiersgang rundt om i verden. Skikkelig flinke folk som vi i BRUNCH håper å en dag kunne stjele fra McCann. Snart.

Gullblyanten 2016 arrangeres 3. mars på Radisson Blue Plaza. Innleveringsfrist for arbeider er 26. januar 2017. Les mer på gullblyanten.no.

Annonse: