Nedtelling til Gullblyanten: Caroline og Eirik

TRY-teamet Caroline Riis og Eirik Sørensen er neste par ut i spalten der vi tar tempen på potensielle vinnerjobber i Gullblyanten.

88052 a34f7 original
Fra Audi-fenomenet «Enter Sandbox» av POL.


Den relativt ferske TRY-konstellasjonen Caroline Riis og Eirik Sørensen.Det relativt ferskt sammensatte TRY-teamet Caroline Riis og Eirik Sørensen har kun jobbet sammen et par måneder, men har allerede rukket både å bulke julen inn og skremme bilister med en snikende parkeringsstolpe.

Nå er de høyaktuelle med denne artikkelen om hvilke jobber de har troen på i Gullblyanten! Les mer under:– Vi diskuterte en del om hvilke jobber som skulle med, men det var aldri tvil om hva første jobb på lista måtte være! Veldig godt tenkt og ekstremt godt fortalt. Vi tror mange glemmer at denne klassikeren fremdeles har vinnersjanser, men her er det bare å reise POL-flagget for en siste seiersrunde her hjemme i Norge.


Hør også tre av radiospottene: «Vinorakel», «Musematte» og «Kubbelys»

Det er alltid fint å se ideer bli født ut i fra en sterk innsikt. Finn.no har gjort flere gode jobber i år, men dette er en stødig og solid idé som fortjener et nikk og som trolig fikk mange til å se verdien av brukt på en ny måte.

  • Digital Gullblyant: «Finn plasten» av Kitchen For Naturvernforbundet (følg lenken for å se mer av jobben)

– Vi syns det er uheldig for Kitchen å misse Gullblyanten i år, og vi syns spesielt denne jobben hadde fortjent metall. Å fylle idylliske museumsutstillinger med ekte søppel fra naturen er en genialt enkel og ren idé som fortjener heder og ære, om det så må komme i digital symbolsk form. ***

Gullblyanten 2017 går av stabelen 2. mars 2018 på Radisson Blu Plaza i Oslo sentrum.

Øvrige datoer/frister:

  • Juryering: 8. og 9. februar
  • Påmeldingsfrist: 15. februar 2018