Nedtelling til Gullblyanten: Eirik og Marius

Eirik Moldal Andersen og Marius Hanstad i JCP Ignite plukker Gullblyanten-favoritter.

81873 5dd08 original

De har begge ergonomiske tilrettelagte kontorpulter og jobber som kreativt team i JCP Ignite. Tekstforfatter Eirik Moldal Andersen og AD Marius Hanstad, også kjent som Eirik og Marius, har skumlest seg gjennom jobber gjort i 2016 som fortjener heder i Gullblyanten, og plukket ut én hver og én sammen. Vær så god.

Marius Hanstad og Eirik Moldal Andersen. Foto: Lena Britt Fredrickson

– Før jeg (Eirik) kunne råne opp og ned kirkegata på Hamar, med Gartnerlosjen på full butikk i Micraen til muttern, strøk jeg to ganger, med glans, på teoriprøven. Derfor treffer jo denne kampanjen meg på de riktige stedene. Hadde denne kampanjen rullet da jeg skulle ta lappen, hadde det vært enklere og mer interessant å lytte til gode råd om rundkjøringer, forbikjøringer og mørkekjøringer. Gøyalt og godt arbeid!


– For en fin idé! Det må jeg (Marius) bare få sagt. Så enkel, så artig og så utrolig fint løst. Virkelig en smakfull gryterett av norsk reklamehistorie, servert på en seng av … kremt … MatPrat. Har sett den om og om igjen, men det er mest fordi det passer så godt til konseptet. Lukter premiering, spør du meg.


– Enda mer resirkulering. Denne var vi enige om. Det er så deilig med reklame som får oss til å le, og samtidig ha et litt småseriøst budskap. En morsom og sinna Atle Antonsen har jo en snodig form for autoritet, og han klarer å få oss til å tenke oss om to ganger før vi pælmer plast i rest og papp og glass i dass. Det er jo sant, vi bør alle sammen ta oss litt sammen, for mange av oss er jo «sånn».


Kjøp billett til Gullblyanten innen 14. februar. Prisutdelingen foregår 3. mars på Radisson Blu Plaza.Annonse: