Nedtelling til Gullblyanten: Kristian og Ola

Bare én dag igjen til Gullblyanten. Kristian Haukland og Ola Nielsen fra Hyper teller ned.

83469 8a308 original

Kristian Haukland og Ola Nielsen teamet opp for seks år siden og har i to tredjedeler av dem levert reklame, kommunikasjon og andre greier for Hyper. Teamet har tenkt på vegne av Gjensidige, Forsvaret, Statnett og har de siste to årene laget rollespillet «Horisont» for Norges Bank.

Kristian Haukland og Ola Nielsen.

–Stas å bli spurt! Vi kommer litt seint til og mange bemerker at de gode jobbene allerede er nevnt. Derfor gjorde vi noe av det vi liker best. Vi lagde et regneark.

– Her er en miks av runner ups og greier vi synes burde blitt nevnt oftere: På toppen av regnearket vårt ligger «Skip Butikken» av Anorak for Kolonial. Derfor velger vi «Henting med drone» fra samme byrå. Herlig lang finger til en gimmicky trend.På delt andreplass på regnearket ligger «Send én Smash!» av Saatchi. Vi velger å gi vår spotlight til «Laga mæ tålmodighet» fra samme byrå. Alt fra håndtegna adshels, sampling fra automater som tar dødslang tid, til seks minutter steking av chips i TV 2s beste sendetid har vi stor sans for. Helstøpt og tydelig.


– På den andre andreplassen ligger «Bright Delivery» av SMFB. Vi trekker frem «Førstemann til Mona». Første (?) og beste bruken av Facebook Live vi har sett.


Sees på Gullblyanten!


Annonse: