Nedtelling til Gullblyanten: Kristoffer og Sigurd

Futatsu-teamet Kristoffer Reppen og Sigurd Solberg framhever noen favoritter fra året som har gått.

82986 81a3a original
Fra «Alltid, alltid oppdatert» for VG av Saatchi & Saatchi

Kristoffer Reppen og Sigurd Solberg har jobbet som kreative ledere i Futatsu Industries i halvannet år. Teamet har ansvaret for kunder som Mercedes-Benz, Fargerike, OBOS og Mills, samt delansvar for lunsjen på tirsdager.

Kristoffer Reppen og Sigurd Solberg. Foto: Snorre Alexander Jøllanger / Studio Isodor

– Radio er jo i vinden som aldri før, og noe av det beste som ble laget i fjor er signert André Koot og Hans Martin Rønneseth i SMFB. Spottene for RiksTV med Infinity-Kjell og Charter-Svein kan vi høre om og om igjen.


– TV kan også være veldig gøy, og det synes vi at Øyvind Waage og Fanny Vaager i Saatchi & Saatchi viser med denne filmen for VG. Vi liker spesielt godt hvordan de to universene kirke og fotballstadion bare blir surret sammen til en salig røre. Veldig gøy.

– Vi hadde en tanke om å finne jobber som de som har vært før oss i denne spalten har oversett, men vi kommer ikke utenom å nevne denne jobben for Kolonial.no av Jens-Petter Aarhus og Hallvard Fjellbraaten i Anorak. Hei også til Janne Espevalen, forresten! Disse filmene skulle vi veldig gjerne ha laget selv, for da kunne vi virkelig gledet oss til utdelingen 3. mars.

Gullblyanten foregår på Oslo Plaza fredag 3. mars. Arrangementet er utsolgt, så kontakt oss hvis du har billetter til overs.

Annonse: