Nedtelling til Gullblyanten: Morgenstern

Vi fortsetter Gullblyanten-nedtellingen med byrået som tok navnet sitt etter sin første kunde, Thomas Morgenstern i Tomra.

81834 ef100 original

På et bittelille kontor på Grand Hotell sitter Anders, Sebastian, Bjørnar, Torkild, Ole, Mona og Philip i nystartede Morgenstern og synser om Gullblyanten.

Fra venstre: Mona Larsen, Ole Kristian Hustad (daglig leder), Sebastian Prestø, Torkild Jarnholt, Anders Muurman Holm, Bjørnar Buxrud og Philip Notland. Foto: Håkon Jørgensen

– Vi var oppe i 500 forslag til byrånavn før vi ble enige, så at vi klarte å enes om tre favoritter til Gullblyanten uten at noen ble skadet eller sa opp er et mirakel, sier Sebastian Prestø.

– To ble faktisk litt såret, men det går greit nå.

– Rim er nesten alltid en dårlig idé. Men her har faktisk Jonas [Grønnern], Lars-Kristian [Harveg] og Kavar [Singh] fått det til. Glimrende manus og nydelige bilder. Vi skulle ønske vi hadde laget denne filmen.


– Endelig fikk noen brukt Facebook Live til noe nyttig, og gøy at SMFB får det til med et såpass gammelmodig produkt. En av oss (han tjukkeste) vurderte faktisk å dra bort, men ble for flau.


– Mange stryker på teoriprøven, så de lagde sanger av pensum for å gjøre det lettere å huske. Vi synes ideen er god, og tror denne kan bli et wildcard i flere kategorier.


Gullblyanten 2016 arrangeres 3. mars på Radisson Blue Plaza. Innleveringsfrist for arbeider er 26. januar 2017. Les mer på gullblyanten.no.


Annonse: