Nedtelling til Gullblyanten: Tom Andersson

I Kitchen har han ansvar for innhold, sosiale medier, performance, tjenester og alt nytt og spennende. Her forteller Tom Andersson om jobber å se opp for i Gullblyanten.

81807 2e4e7 original

Tom Andersson, er innovasjonsansvarlig og rådgiver i Kitchen.

– Jeg har valgt ut tre jobber jeg heier på, litt på siden av spørsmålet om medaljestriden. Dette er jobber jeg tror og håper vil skape interessante og viktige diskusjoner i juryrommene.

Tom Andersson teller ned til Gullbiyanten.

– En veldig enkel idé, gjennomført på en veldig stor måte. Det mest imponerende med denne jobben er hvordan den er rullet ut. Hvordan man har brukt lokale påvirkere og smart distribusjon til å skape og holde på engasjement over tid og over landegrenser. Fint tenkt, fantastisk gjennomført.


– Utrolig ålreit gjort å gi de som sliter med pikslete hud en litt hyggelig opplevelse! Jeg liker at teamet tydelig har tatt målgruppen på alvor og klart kunststykket å tilsynelatende nerde minst like mye som dem de vil nå. Håper på en ekte konsert som en perfekt replika av en Minecraft-konsert til påsken.

– Det beste med denne kampanjen må ha vært det øyeblikket noen hos TRY gikk inn på et stillerom og ringte herr Svindal for å spørre om han ville smelte om det første VM-gullet sitt til en reklamefilm. Mange ville sikkert ikke hengt denne ideen opp på veggen en gang og tenkt den var umulig å få til. Men det var den altså ikke.

Gullblyanten 2016 arrangeres 3. mars på Radisson Blue Plaza. Innleveringsfrist for arbeider er 26. januar 2017. Les mer på gullblyanten.no.


Annonse: