Nedtelling til Gullblyanten: Torstein i SMFB

Konsulent Torstein Drogseth i SMFB fremhever tre personlige favoritter blant arbeidene fra året som er gått.

87965 b0ba6 original
Foto: fra «Veldig dum far/datter-aktivitet» for FINN.no av Morgenstern.


Torstein Drogseth er i sitt fjerde år som konsulent i SMFB.

Oslogutten Torstein Drogseth (37) er inne i sitt fjerde år i SMFB, og sitt beste, skal vi tro den skjeggete mannen med den høye stemmen.

Kjent av kunder og kollegaer som en entusiastisk type med stor vilje, er han av kone og barn kjent som han som lager maten.

– Av alle jobber som fortjener å hedres, vil jeg trekke frem disse tre, forteller han:– Først og fremst vil jeg slå et slag for kontinuiteten, som ikke bare er vanskelig å holde på et høyt nivå, men den er vanskelig å forsvare mot fristelsen av å lage noe nytt. Her er Morgenstern og FINN.no veldig gode, så en liten fanfare er vel på sin plass for det dummeste kjøpet hittil.


– Dette er en av årets favoritter, må jeg innrømme. En god sak godt fortalt, og en viktig påminner om at selv om vi tror vi har kommet langt, så er det enda langt igjen for altfor mange. Hatten av for Per Høj og FRI.


– Det var mange gode forsøk på å tømme tårekanalene våre i året som gikk, og selv om tårer overgår enhver crypto-valuta, så er det få som treffer skikkelig. Den som fikk salt i tastaturet mitt var, med god margin, Kitchen og deres fine film for Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).
***

Gullblyanten 2017 går av stabelen 2. mars 2018 på Radisson Blu Plaza i Oslo sentrum.

Øvrige datoer/frister:

  • Frist for innlevering av arbeider: 25. januar 2018 kl 23.50
  • Juryering: 8. og 9. februar
  • Påmeldingsfrist: 15. februar 2018