Nedtelling til Gullblyanten: Torstein og Thomas

Torstein Søreide Skogedal og Thomas Larsen Eltvik, kreativt team i NORD DDB, tenker høyt om hva som bør hevde seg i Gullblyanten 2017.

88181 6eab2 original
«Stopp hesten, jeg vil av»: Fra Anoraks kampanje for Lyntoto.

Thomas Larsen Eltvik (t.v.) og Torstein Søreide Skogedal tester elementene.

NORD DDB-teamet Torstein Søreide Skogedal og Thomas Larsen Eltvik representerer hver sin grend fra henholdsvis Vestlandet og Trøndelag, og har utvidet dialektrepertoaret i DDB siden 2014.

Her plukker de ut noen jobber de tror kan hevde seg i årets Gullblyanten.
– Skeivt, skrudd, sært og vrinskende trivelig. Mistenker at folk flest hadde reagert akkurat likt om de fikk møte et 500 kilos beist som lukter overraskende lite, men er tilsvarende overraskende enkel å vinne penger på. Så dere forresten episoden av «Hellstrøm rydder opp» da han sa til en restaurant på en travbane at de måtte begynne å servere hestekjøtt? Tror de er konkurs nå.


– Fy salte, dette er fint. Virker nesten som at en kan få overtenning når profilen skal tas i bruk, siden den kan settes i perspektiv, todimensjonalt, tredimensjonalt, flerdimensjonalt – you name it. Og det er egentlig fint, da den står seg med bravur hvor enn den er.

«Hard knock life» for TINE melk av TRY med Bacon (regi: Martin Werner) og Tinagent


– Ingen av oss har kids, så vi trives med å se når de detter og slår seg. Neida. Innsikten, ideen og utførelsen treffer spikeren på hodet. Spesielt fint med en variant av «unger skal få seg noen runder juling» i disse sy-puter-under-armene-på-ungene-tider.

– Lykke til på Gullblyanten da, folkens. Sees på nach!

***

Gullblyanten 2017 foregår 2. mars 2018 på Radisson Blu Plaza i Oslo sentrum.

Øvrige datoer/frister:

  • Juryering: 8. og 9. februar
  • Påmeldingsfrist: 15. februar 2018