Ny produsent til FUS!

Halvor Lid slutter seg til produksjonsselskapet. Han kommer fra Willy Nikkers der han har jobbet som produsent siden 2016. – Vi er utrolig heldige som har fått Halvor med på laget, sier daglig leder i FUS!, Glenn Huth Mæland.

Dudes 2x
Produsenter og kolleger: Halvor Lid og Glenn Huth Mæland.

– Halvor er godt kjent for oss fra før, men de siste årene først og fremst gjennom å ha konkurrert om de samme jobbene. Så det er jo gøy å ansette en man har pitchet så mye mot, sier Huth Mæland.

– Da denne muligheten bød seg og vi kom i prat med Halvor om å jobbe sammen, så føltes det fort veldig riktig. Det var egentlig ingen tvil om at Halvor skulle begynne her hos oss. Blant det han kan bidra med til FUS! er en spesielt god evne til å finne og utvikle nye talenter. Noe jeg mener er spesielt viktig for oss.

Skal ta fatt på oppgaven sammen

– Det er utrolig spennende å få bli med å videreutvikle FUS!, sier Halvor Lid. – Her finner jeg et lekent og fremoverlent produksjonsmiljø med filmatisk kvalitet og historiefortelling i fokus, og det passer meg veldig godt! Glenn har jo styrt skuta stødig på egen hånd til nå, og jeg gleder meg veldig til at vi skal fatt på oppgaven sammen. Nå med to produsenter ved roret er selvfølgelig målet å vokse, både kreativt og produksjonsmessig, sier Halvor Lid.