6.Sans kjøper Balder Film

Selskapet 6. Sans, som spesialiserer på opplevelsesbasert kommunikasjon, etablerer nytt selskap innen filmproduksjon.

Christian Løken
Christian Løken blir daglig leder i 6.Sans Balder Film.

– Våre kunders behov er i stor endring, og deres krav til kreativitet, digital kommunikasjon og totalleveranser ser bare ut til å øke. Vi gleder oss over å bli en mer komplett og konkurransedyktig totalleverandør med formidling av levende bilder inhouse, sier Lars Øberg som er leder av 6.Sans Gruppen

Ifølge Øberg satser selskapet på film for å styrke seg innenfor digitale konferanser, webinarer og øvrig filmproduksjon.

Christian Løken har siden 2005 drevet Balder Film både som eier og daglig leder. Han er utdannet innen film og TV fra Queensland College of Art i Australia, og har jobbet i filmbransjen i over 15 år, med en rekke reklamefilmer, tv-serier og filmer. Han har produsert filmer for blant annet Vinmonopolet, Helsedirektoratet, Medietilsynet, Møller-gruppen, Redd Barna, Nordea, Gjensidige og Varner gruppen.

– Det er en meget spennende reise som nå Balder Film og 6.Sans skal ut på, sier Løken.

– 6.Sans har med sine to hovedeiere Tron Ivar Mathisen og Per Morten Bergh vist stort engasjement for at vi skulle få til denne løsningen, og jeg mener at vi passer meget godt sammen for å skape kreative og effektive løsninger for både nye og gamle kunder, avslutter Løken.

Navnet på det nye selskapet blir 6.Sans Balder Film, hvor Løken blir daglig leder. Selskapet skal eies 50/50 av 6.Sans og Balder Film.