Over en million har hørt årets sommerhit

«Save Tropical House» har allerede over en million avspillinger på Spotify og sosiale medier.

85739 bc6b6 original
Henrik Thodesen og Malene Martinsen.

Komikerne Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson står bak den humoristiske låta som DJ-duoen R.E.D.D. Hele Norge ble invitert til å fullføre årets tropisk house-sommerhit på savetropicalhouse.no. Tilslutt falt valget på Malene Martinsen (22) som featuring artist på låten.

Juryens begrunnelse:

«Malene kombinerte tropiske lyder og en meget god rytmesans til et bidrag som raskt ble trukket frem i juryeringen. Av alle 12 lydene hun åpnet valgte hun en kombinasjon som kan lyttes på mange ganger, og fungerer meget godt sammen med den tropiske følelsen på hele låta. Malene leverte rett og slett det beste droppet.»


Om «Save Tropical House»

«Save Tropical House» er en humoristisk kampanje hvor publikum inviteres til å bli med komikerne Odd Magnus Williamson og Henrik Thodesen for å redde tropisk housemusikk gjennom å tilegne seg kunnskap om regnskogen. Kampanjen bygger på humor og populariteten til tropisk house og målet er å formidle viktigheten av å beskytte regnskogen.

Gambit Hill+Knowlton i samarbeid med Good Morning står bak kampanjen på oppdrag fra Norad og Klima- og miljødepartementet.